Det er ikke i alle foreninger at vi kan tilbyde ovennævnte hastigheder endnu, hvis du bor i en af de foreninger får du besked via mail, og bliver så oprettet med 100/100mbit forbindelse, indtil vi er klar med at opgradere jeres forening, vi opgraderer løbende igennem hele 2018 og forventer at være færdig i 4 kvartal 2018.

Tilvalgsprodukt:
Fast ip - 29kr/md
Ønsker du at bestille fast ip, bedes du sende en mail til admin@sundbynet.dk
Tilslutninger udføres kun på hverdage.

Sundbynet anvender ovennævnte oplysninger, for at kunne opfylde vores aftale med dig -  herunder identifikation og administration af dit eller dine abonnementer samt administration af abonnementsopkrævninger. Oplysningerne vi modtager fra dig, bliver ikke brugt til markedsføring eller profilering og deles ikke med 3-part, hvor vi ikke har databehandleraftaler med. Du har efter persondataforordningen en række rettigheder i forhold til din behandling af oplysninger om dig.

1. Indsigtsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

2. Rettelse: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

3. Ret til sletning: I særlige tilfælde, har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

4. Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

5. Ret til dataportabilitet: Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på admin@sundbynet.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på Datatilsynet.
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk