Skal jeres forening være med ?

Jeres forening kan også blive en del af fællesskabet, og sikre jeres beboere hurtigt og stabilt fiber internet samt lave priser på tv pakker.

Sådan får jeres forening Sundbynet

1. Uforpligtende samtale

Er du i bestyrelsen i din boligforening, og vil du gerne høre mere omkring Sundbynet – om vores løsninger og muligheder, kommer vi meget gerne forbi og afholder et møde med jeres bestyrelse.

2. Besigtigelse af ejendom

Efter indledende samtaler, vil vi sammen gennemgå foreningens eksisterende netværks- og kabel tv-installationer. Skal der laves en ny komplet installation, gennemgår vi mulighederne med jer.

3. Tilbud

Ud fra de indsamlede oplysninger, udarbejder vi et tilbud til foreningen, som jeres bestyrelse kan gennemgå. Sundbynet stiller gerne op til spørgsmål.

4. Generalforsamling

Når tilbudet er gennemgået, afholder boligforeningen et beboermøde eller en generalforsamling, hvor tilbudet præsenteres og stemmes om blandt beboerne. Sundbynet stiller ligeledes gerne op til spørgsmål.

5. Godkendelse og planlægning

Når boligforeningen har godkendt tilbudet, fremsender vi en kontrakt til underskrivelse, hvorefter vi aftaler en plan for forløbet med etablering af Sundbynet.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet